marți, 15 august 2017

CIOCOLATA DE CASA


CIOCOLATA DE CASA
vegana, fara gluten si fara zahar
Doar 4 ingrediente, super simplu de facut, prepararea dureaza doar 5 minute!


Pentru aceasta reteta minunata nu aveti nevoie decat de 4 ingrediente:
  • ulei de cocos nerafinat (aprox. ½ cana);
  • unt de arahide (cam 2-4 linguri);
  • pulbere de cacao sau de roscove, la alegerea voastra, 2 linguri;
  • sirop de artar sau de agave cam 2-4 linguri, dupa gust;

Tot ce aveti de facut este sa amestecati toate ingredientele pana se omogenizeaza si devin o pasta cremoasa, apoi intindeti compozitia intr-o tavita sau intr-un recipient inchis, si lasati sa stea la frigider minim 30 de minute inainte de a taia si servi ciocolata, pentru a se intari si a-si pastra forma.

Nu am cuvinte sa va spun cat de delicioasa este! O veti iubi de la prima degustare, la fel si cei mici!


Daca v-a placut CIOCOLATA DE CASA, va invit sa savurati si BOMBOANE DE CIOCOLATA IN 2 CULORI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

SALATA "FULLY LOADED" - Exotic Style

                      Dragii mei, nu ma pot abtine sa nu impartasesc cu voi cea mai noua descoperire culinara din domeniul vegetalelo...