CIOCOLATA DE CASA
vegana, fara gluten si fara zahar
Doar 4 ingrediente, super simplu de
facut, prepararea dureaza doar 5 minute!
Pentru aceasta reteta minunata nu aveti
nevoie decat de 4 ingrediente:
- ulei de cocos nerafinat (aprox. ½ cana);
- unt de arahide (cam 2-4 linguri);
- pulbere de cacao sau de roscove, la alegerea voastra, 2 linguri;
- sirop de artar sau de agave cam 2-4 linguri, dupa gust;
Tot ce aveti de facut este sa
amestecati toate ingredientele pana se omogenizeaza si devin o pasta
cremoasa, apoi intindeti compozitia intr-o tavita sau intr-un
recipient inchis, si lasati sa stea la frigider minim 30 de minute
inainte de a taia si servi ciocolata, pentru a se intari si a-si
pastra forma.
Nu am cuvinte sa va spun cat de
delicioasa este! O veti iubi de la prima degustare, la fel si cei
mici!
Daca v-a placut CIOCOLATA DE CASA, va invit sa savurati si BOMBOANE DE CIOCOLATA IN 2 CULORI
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu