marți, 25 iulie 2017

MILKSHAKE DE COCOS CU VISINE



Se scot samburii de la o cantitate potrivita de visine, de exemplu pentru o cana de milkshake folosim jumatate de cana de visine fara samburi. Sau mai simplu, folositi visine congelate fara samburi.
Se adauga vreo 2-3 linguri fulgi de cocos, pentru aroma, textura, adaos de fibra, si aproximativ 300-400 ml apa plata (Apa plus fulgi  de cocos, mixati in blender = lapte de cocos (vedeti reteta completa de lapte vegetal aici ), doar ca pastram si fibra de aceasta data).



Se mixeaza in blender la turatie mare 1-2 minute, pana ce rezulta un amestec omogen si gustos. Se consuma imediat, cu incredere, pentru gustul extraordinar si continutul de vitamina C!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

SALATA "FULLY LOADED" - Exotic Style

                      Dragii mei, nu ma pot abtine sa nu impartasesc cu voi cea mai noua descoperire culinara din domeniul vegetalelo...